Rekord MARC
      00883cz  a2200241n  4500
001     vtls016301537
003     NUKAT
005     20210322002130.0
008     171117n||a|nnnabbn          |a aaa    |c
010 $a n 2017073026
024 7 $a http://nukat.edu.pl/aut/n 2017073026 $2 uri
024 7 $a http://viaf.org/viaf/17212280 $2 uri
024 7 $a http://isni.org/isni/0000000056696108 $2 uri
024 7 $a https://www.wikidata.org/wiki/Q744848 $2 uri
039 9 $a 202103220021 $b VLOAD $c 202103190531 $d VLOAD $c 201711210007 $d VLOAD $c 201711201436 $d fhw $y 201711171319 $z vbj
040 $a KR U/AgP $c KR U/AgP
046 $f 1820 $g 1911
100 1 $a Artusi, Pellegrino $d (1820-1911).
670 $a Kp. Włoska sztuka dobrego gotowania / Pellegrino Artusi. - Warszawa, 2017.
670 $a BNCF online
670 $a BNPol online
999 $a VIRTUA4          x
999 $a VTLSSORT0080*0100*0400*1000*6700*6701*6702*9992
Katalog Nukat

Biblioteka Uniwersytecka w Warszawie
ul. Dobra 56/66
00-312 Warszawa

(+48) 22 55 25 351

(+48) 22 55 25 655

nukat@uw.edu.pl


Wersja 3.2.SP2 © Innovative Interfaces, Inc. © 2019 NUKAT. Wszelkie prawa zastrzeżone | Polityka cookies | Deklaracja dostępności