Rekord MARC
      00813cz  a2200217n  4500
001     vtls012572270
003     NUKAT
005     20200226001227.0
008     000515n||a|nnnabbn          |a aaa    |c
010 $a n 2015144517
024 7 $a http://viaf.org/viaf/61714095 $2 uri
024 7 $a http://isni.org/isni/000000004448065X $2 uri
024 7 $a https://www.wikidata.org/wiki/Q3369792 $2 uri
039 9 $a 202002260012 $b VLOAD $c 202002250505 $d VLOAD $c 201907230015 $d VLOAD $c 201907220501 $d VLOAD $y 201509101221 $z vugd
040 $a GD U/JD $c GD U/JD
100 1 $a Rambourg, Patrick.
667 $a Gastronomia, historia.
670 $a Histoire de la cuisine et de la gastronomie françaises / Patrick Rambourg. Paris, dr. 2015.
670 $a BNF-NA
999 $a VIRTUA40         x
999 $a VTLSSORT0010*0080*0100*0400*1000*6670*6700*6701*9992
Katalog Nukat

Biblioteka Uniwersytecka w Warszawie
ul. Dobra 56/66
00-312 Warszawa

(+48) 22 55 25 351

(+48) 22 55 25 655

nukat@uw.edu.pl


Wersja 3.2.SP2 © Innovative Interfaces, Inc. © 2019 NUKAT. Wszelkie prawa zastrzeżone | Polityka cookies | Deklaracja dostępności