Rekord MARC
      01182cz  a2200253n  4500
001     vtls010766838
003     NUKAT
005     20210802001115.0
008     140703n||a|nnnabbn          |a aaa    |c
010 $a n 2014187342
024 7 $a http://viaf.org/viaf/272961625 $2 uri
024 7 $a http://isni.org/isni/0000000383971234 $2 uri
024 7 $a http://nukat.edu.pl/aut/n 2014187342 $2 uri
024 7 $a https://www.wikidata.org/wiki/Q107036212 $2 uri
039 9 $a 202108020011 $b VLOAD $c 202107300503 $d VLOAD $c 201910070021 $d VLOAD $c 201910040522 $d VLOAD $y 201407031150 $z vugd
040 $a GD U/DC $c GD U/DC
100 1 $a Motarjemi, Yasmine.
372 $a Przemysł rolno-spożywczy. $0 http://nukat.edu.pl/aut/s  97056467 $2 kaba
667 $a Technologia żywności.
670 $a LCA online
670 $a Encyclopedia of food safety. Vol. 1 / ed. Yasmine Motarjemi, Gerald G. Moy, Ewen CD Todd. - Amsterdam [etc.], 2014. $b (Food Safety and Risk Management Consultany, Switzerland)
670 $a Elsevier Science Extranet, 04.07.14 $b (Inf. o aut.) $u http://www.extranet.elsevier.com/homepage_about/mrwd/fosa/CV.pdf
999 $a VIRTUA4          x
999 $a VTLSSORT0080*0100*0400*1000*6670*6700*6701*6702*9992
Katalog Nukat

Biblioteka Uniwersytecka w Warszawie
ul. Dobra 56/66
00-312 Warszawa

(+48) 22 55 25 351

(+48) 22 55 25 655

nukat@uw.edu.pl


Wersja 3.2.SP2 © Innovative Interfaces, Inc. © 2019 NUKAT. Wszelkie prawa zastrzeżone | Polityka cookies | Deklaracja dostępności