Rekord MARC
      00984cz  a2200253n  4500
001     vtls006151463
003     NUKAT
005     20180710001120.0
008     090909n||a|nnnabbn          |a aaa    |c
010 $a n 2009153886
024 7 $a http://viaf.org/viaf/62536916 $2 uri
024 7 $a http://isni.org/isni/0000000109082186 $2 uri
024 7 $a https://www.wikidata.org/wiki/Q313744 $2 uri
039 9 $a 201807100011 $b VLOAD $c 201807090501 $d VLOAD $c 201307030004 $d VLOAD $c 201307020907 $d fhw $y 200909091135 $z publu
040 $a LUBL M/mm $c LUBL M/mm $d WR O/dja
100 1 $a Escoffier, Auguste $d (1846-1935).
400 1 $a Escoffier, A.
400 1 $a Escoffier, August.
667 $a Kucharz.
670 $a Kp. Le riz : l'aliment, le meilleur, le plus nutritiff : 130 recettes pour l'accommoder. - Paris, 1927.
670 $a OPALE online
670 $a Les poissons, crustacés, coquillages / par Michel Bouzy. - 3e éd. - Paris, 1950. $b Przedm.
670 $a BNF online, 1.07.2013
999 $a VIRTUA4          x
Katalog Nukat

Biblioteka Uniwersytecka w Warszawie
ul. Dobra 56/66
00-312 Warszawa

(+48) 22 55 25 351

(+48) 22 55 25 655

nukat@uw.edu.pl


Wersja 3.2.SP2 © Innovative Interfaces, Inc. © 2019 NUKAT. Wszelkie prawa zastrzeżone | Polityka cookies | Deklaracja dostępności