Rekord MARC
      00926cz  a2200241n  4500
001     vtls004923489
003     NUKAT
005     20220415001003.0
008     080118n||a|nnnabbn          |a aaa    |c
010 $a n 2008050570
024 7 $a http://viaf.org/viaf/91857312 $2 uri
024 7 $a http://isni.org/isni/0000000109244683 $2 uri
024 7 $a https://www.wikidata.org/wiki/Q9190928 $2 uri
024 7 $a http://nukat.edu.pl/aut/n 2008050570 $2 uri
039 9 $a 202204150010 $b VLOAD $c 202204141136 $d VLOAD $c 201909300013 $d VLOAD $c 201909270528 $d VLOAD $y 200801181216 $z vbuw78
040 $a WA U/78AM $c WA U/AM
046 $f 1956
100 1 $a Woolgar, Christopher Michael $d (1956- ).
400 1 $a Woolgar, C. M.
670 $a Kp. Food in medieval England: diet and nutrition / C. M. Woolgar, D. Serjeantson, T. Waldron. - Oxford,  2006.
670 $a LCA online
999 $a VIRTUA4          x
999 $a VTLSSORT0080*0100*0400*1000*4000*6700*6701*9992
Katalog Nukat

Biblioteka Uniwersytecka w Warszawie
ul. Dobra 56/66
00-312 Warszawa

(+48) 22 55 25 351

(+48) 22 55 25 655

nukat@uw.edu.pl


Wersja 3.2.SP2 © Innovative Interfaces, Inc. © 2019 NUKAT. Wszelkie prawa zastrzeżone | Polityka cookies | Deklaracja dostępności