Rekord MARC
      00706cz  a2200205n  4500
001     vtls003158259
003     NUKAT
005     20220509002258.0
008     050706n||a|nnnabbn          |a aaa    |c
010 $a n 2005014856
039 9 $a 202205090022 $b VLOAD $c 202205062244 $d VLOAD $c 202205060020 $d VLOAD $c 202205051241 $d VLOAD $y 200507060934 $z bj
040 $a KR U/HW $c KR U/HW
046 $f 1932
100 1 $a Le Divellec, Jacques $d (1932- ).
400 1 $a Divellec, Jacques Le.
667 $a Francuski kuchmistrz i konsultant kulinarny.
670 $a Ryby i owoce morza / Jacques Le Divellec. - Wrocław, 2004.
670 $a BnF online
999 $a VTLSSORT0080*0100*0400*1000*4000*6670*6700*6701*9992
999 $a VIRTUA40         x
Katalog Nukat

Biblioteka Uniwersytecka w Warszawie
ul. Dobra 56/66
00-312 Warszawa

(+48) 22 55 25 351

(+48) 22 55 25 655

nukat@uw.edu.pl


Wersja 3.2.SP2 © Innovative Interfaces, Inc. © 2019 NUKAT. Wszelkie prawa zastrzeżone | Polityka cookies | Deklaracja dostępności