Rekord MARC
      00953cz  a2200253n  4500
001     vtls002055999
003     NUKAT
005     20231018001454.0
008     040624n||a|nnnabbn          |a aaa    |c
010 $a n 2004049849
024 7 $a http://viaf.org/viaf/32068834 $2 uri
024 7 $a https://www.wikidata.org/wiki/Q1027519 $2 uri
024 7 $a http://nukat.edu.pl/aut/n 2004049849 $2 uri
024 7 $a http://isni.org/isni/0000000120233870 $2 uri
039 9 $a 202310180014 $b VLOAD $c 202310170503 $d VLOAD $c 202109200013 $d VLOAD $c 202109170507 $d VLOAD $y 200406241021 $z arl
040 $a LUBL 58/MN $c LUBL 58/MN
046 $f 1953
100 1 $a Smith, Jim $d (1953- ).
372 $a Przemysł rolno-spożywczy. $0 http://nukat.edu.pl/aut/s  97056467 $2 kaba
400 1 $a Smith, James $d (1953- ).
667 $a Technologia żywności.
670 $a Technology of reduced additive foods / ed. by Jim Smith. - 2nd ed. - Oxford, 2004.
670 $a LCC online
999 $a VIRTUA 0         x
Katalog Nukat

Biblioteka Uniwersytecka w Warszawie
ul. Dobra 56/66
00-312 Warszawa

(+48) 22 55 25 351

(+48) 22 55 25 655

nukat@uw.edu.pl


Wersja 3.2.SP2 © Innovative Interfaces, Inc. © 2019 NUKAT. Wszelkie prawa zastrzeżone | Polityka cookies | Deklaracja dostępności