Rekord MARC
      00860cz  a2200193n  4500
001     vtls002129375
003     NUKAT
005     20131004000547.0
008     040824n||a|nnnabbn          |a aaa    |c
010 $a n 2004038091
039 9 $a 201310040005 $b VLOAD $c 201310030016 $d VLOAD $c 200408270106 $d VLOAD $c 200408261108 $d fep $y 200408241125 $z vuwm
040 $a OLSZT 003/WO $c OLSZT 003/WO
100 1 $a Zawirska-Wojtasiak, Renata.
400 1 $a Wojtasiak, Renata Zawirska-.
667 $a Technologia żywności; chemia i technologia koncentratów spożywczych.
670 $a Charakterystyka składu enancjomerów w wybranych aromatach naturalnego pochodzenia i jej wykorzystanie w kontroli autentyczności tych aromatów / Renata Zawirska-Wojtasiak. - Poznań, 2004.
670 $a OPI on-line.
999 $a VTLSSORT0080*0100*0400*1000*4000*6670*6700*6701*9992
999 $a VIRTUA 0         x
Katalog Nukat

Biblioteka Uniwersytecka w Warszawie
ul. Dobra 56/66
00-312 Warszawa

(+48) 22 55 25 351

(+48) 22 55 25 655

nukat@uw.edu.pl


Wersja 3.2.SP2 © Innovative Interfaces, Inc. © 2019 NUKAT. Wszelkie prawa zastrzeżone | Polityka cookies | Deklaracja dostępności