Rekord MARC
      00830cz  a2200193n  4500
001     vtls001536823
003     NUKAT
005     20130731000608.0
008     030506n||a|nnnabbn          |a aaa    |c
010 $a n 2003033866
039 9 $a 201307310006 $b VLOAD $c 201307300014 $d VLOAD $c 200305080104 $d VLOAD $c 200305071336 $d fep $y 200305061430 $z bj42
040 $a KR U/42UN $c KR U/42UN
100 1 $a Piskuła, Mariusz Konrad.
400 1 $a Piskuła, Mariusz.
667 $a Nauki chemiczne, technologia żywności; analiza i ocena jakości żywienia.
670 $a Kp. Food safety - a challenge for processing of food of plant origin  / sci. ed. Halina Kozłowska, guest sci. ed. Mariusz Piskuła. - Olsztyn, 2002.
670 $a OPI-online $b (Piskuła, Mariusz Konrad)
999 $a VTLSSORT0080*0100*0400*1000*4000*6670*6700*6701*9992
999 $a VIRTUA00         x
Katalog Nukat

Biblioteka Uniwersytecka w Warszawie
ul. Dobra 56/66
00-312 Warszawa

(+48) 22 55 25 351

(+48) 22 55 25 655

nukat@uw.edu.pl


Wersja 3.2.SP2 © Innovative Interfaces, Inc. © 2019 NUKAT. Wszelkie prawa zastrzeżone | Polityka cookies | Deklaracja dostępności