Rekord MARC
      00860cz  a2200205n  4500
001     vtls000591736
003     NUKAT
005     20170809000757.0
008     990601n||a|nnnabbn          |a aaa    |c
010 $a n  99043660
039 9 $a 201708090007 $b VLOAD $c 201708081429 $d fmkk $c 201708071335 $d vbj $c 201708071333 $d vbj $y 200205311328 $z load
040 $a LUBL 58/JK $c LUBL 58/JK $d KR U/ANT
100 1 $a Sroczyński, Adam.
400 1 $a Sroczyński, A.
667 $a Prof., technologia żywności; chemia i technologia produktów skrobiowych, cukrownictwo.
670 $a Kp. Chemia i technologia skrobi / [kom. red. Adam Sroczyński et al.]. - Warszawa, 1974.
670 $a INP’1992/93
670 $a Crude protein recovery from the potato juice / A. Sroczyński. - Warsaw, 1973.
999 $a VIRTUA10         x
999 $a VTLSSORT0010*0080*0100*0400*1000*4000*6670*6700*6701*6702*9992
Katalog Nukat

Biblioteka Uniwersytecka w Warszawie
ul. Dobra 56/66
00-312 Warszawa

(+48) 22 55 25 351

(+48) 22 55 25 655

nukat@uw.edu.pl


Wersja 3.2.SP2 © Innovative Interfaces, Inc. © 2019 NUKAT. Wszelkie prawa zastrzeżone | Polityka cookies | Deklaracja dostępności