Rekord MARC
      00813cz  a2200217n  4500
001     vtls000492054
003     NUKAT
005     20240112001249.0
008     981024n||a|nnnabbn          |a aaa    |c
010 $a n  98047713
024 7 $a http://viaf.org/viaf/35701894 $2 uri
024 7 $a http://nukat.edu.pl/aut/n  98047713 $2 uri
039 9 $a 202401120012 $b VLOAD $c 202401110507 $d VLOAD $c 202211220011 $d VLOAD $c 202211210503 $d VLOAD $y 200205311243 $z load
040 $a LUBL 58/MN $c LUBL 58/MN
100 1 $a Parker, Kenneth John.
372 $a Przemysł rolno-spożywczy. $0 http://nukat.edu.pl/aut/s  97056467 $2 kaba
400 1 $a Parker, K. J.
667 $a Technologia żywności.
670 $a LCN'1996
670 $a Enzymes and food processing / ed. by G. G. Birch, N. Blakebrough, K. J. Parker. - London, 1981.
999 $a VIRTUA10         x
Katalog Nukat

Biblioteka Uniwersytecka w Warszawie
ul. Dobra 56/66
00-312 Warszawa

(+48) 22 55 25 351

(+48) 22 55 25 655

nukat@uw.edu.pl


Wersja 3.2.SP2 © Innovative Interfaces, Inc. © 2019 NUKAT. Wszelkie prawa zastrzeżone | Polityka cookies | Deklaracja dostępności