Rekord MARC
      00907cz  a2200205n  4500
001     vtls000690014
003     NUKAT
005     20080714001024.0
008     981102n||a|nnnabbn          |a aaa    |c
010 $a n  98009305
039 9 $a 200807140010 $b VLOAD $c 200807111449 $d fmam $c 200807101539 $d bj $y 200205311245 $z load
040 $a LUBL U/AW $c LUBL U/AW
100 1 $a Zaorska, Helena.
400 1 $a Zaorska, H.
667 $a Technologia żywności : chemia i technologia środków spożywczych, cukrownictwo.
670 $a INP 1995/96
670 $a Die Kationenbilanz im Ionenausschlussprozess aus der Zuckerrübenmelasse / Helena Zaorska, Krystyna Lisik. - Copenhagen, 1983.
670 $a Kp. Bereinigter Zuckergehalt der Rüben, die nach dem Köpfen Spät gerodet wurden / H. Zaorska, K. Szwajcowska, K. Lisik. - [b.m.], 1987.
999 $a VIRTUA10         x
999 $a VTLSSORT0080*0100*0400*1000*4000*6670*6700*6701*6702*9992
Katalog Nukat

Biblioteka Uniwersytecka w Warszawie
ul. Dobra 56/66
00-312 Warszawa

(+48) 22 55 25 351

(+48) 22 55 25 655

nukat@uw.edu.pl


Wersja 3.2.SP2 © Innovative Interfaces, Inc. © 2019 NUKAT. Wszelkie prawa zastrzeżone | Polityka cookies | Deklaracja dostępności