Rekord MARC
      01124cz  a2200253n  4500
001     vtls000217813
003     NUKAT
005     20210517001832.0
008     971202n||a|nnnabbn          |a aaa    |c
010 $a n  97068080
024 7 $a http://viaf.org/viaf/101964308 $2 uri
024 7 $a http://isni.org/isni/0000000071968677 $2 uri
024 7 $a https://www.wikidata.org/wiki/Q9387850 $2 uri
039 9 $a 202105170018 $b VLOAD $c 202105142249 $d VLOAD $c 202105140028 $d VLOAD $c 202105131404 $d fmkk $y 200205311148 $z load
040 $a LUBL 58/LL $c LUBL 58/LL $d KR U/HW $d WA 575/PD
046 $f 1929 $g 2021
100 1 $a Duda, Zbigniew $d (1929-2021).
667 $a Prof., technologia żywności, technologia mięsa i przetworów mięsnych.
670 $a Słownik angielsko-polski i polsko-angielski technologii mięsa / Zbigniew Duda [et al.]. - Poznań, 1996.
670 $a INP'1995/96
670 $a Złota księga nauki polskiej 1999. - Gliwice, 1999. $b Biogram
670 $a pl.wikipedia, 12.5.2021 $u https://pl.wikipedia.org/wiki/Zbigniew_Duda
999 $a VIRTUA40         x
999 $a VTLSSORT0010*0080*0100*0390*0400*1000*6670*6700*6701*6702*6703*9992
Katalog Nukat

Biblioteka Uniwersytecka w Warszawie
ul. Dobra 56/66
00-312 Warszawa

(+48) 22 55 25 351

(+48) 22 55 25 655

nukat@uw.edu.pl


Wersja 3.2.SP2 © Innovative Interfaces, Inc. © 2019 NUKAT. Wszelkie prawa zastrzeżone | Polityka cookies | Deklaracja dostępności