Rekord MARC
      00934cz  a2200217n  4500
001     vtls000630907
003     NUKAT
005     20150417001527.0
008     970218n||a| nnaabn          |a aaa    |c
010 $a n  97032462
039 9 $a 201504170015 $b VLOAD $c 201504161432 $d fmim $c 201504151240 $d uwm $c 201503240013 $d VLOAD $y 200205311043 $z load
040 $a LUBL 58/HS $c LUBL 58/HS $d KR U/GZs $d OLSZT 003/MK
100 1 $a Trawiński, Alfred $d (1888-1968).
400 1 $a Trawiński, A. $d (1888-1968).
667 $a Prof., weterynaria, bakteriologia, higiena produktów zwierzęcych.
670 $a Higiena i przetwórstwo mięsa / Alfred Trawiński, Janina Trawińska. - Wyd. 2. - Warszawa, 1963.
670 $a PracARL. - 1994.
670 $a Zarys higieny mięsa i przetworów mięsnych / A. Trawiński. - Warszawa, 1951.
670 $a pl.wikipedia, 15.04.15
999 $a VIRTUA40         x
999 $a VTLSSORT0080*0100*0400*1000*4000*6670*6700*6701*6702*6703*9992
Katalog Nukat

Biblioteka Uniwersytecka w Warszawie
ul. Dobra 56/66
00-312 Warszawa

(+48) 22 55 25 351

(+48) 22 55 25 655

nukat@uw.edu.pl


Wersja 3.2.SP2 © Innovative Interfaces, Inc. © 2019 NUKAT. Wszelkie prawa zastrzeżone | Polityka cookies | Deklaracja dostępności