Rekord MARC
      01033cz  a2200205n  4500
001     vtls000585379
003     NUKAT
005     20220602000943.0
008     971002n||a|nnnabbn          |a aaa    |c
010 $a n  97027355
039 9 $a 202206020009 $b VLOAD $c 202206011159 $d VLOAD $c 200610200005 $d VLOAD $c 200610191110 $d fkw $y 200205311134 $z load
040 $a LUBL 58/MN $c LUBL 58/MN $d TOR U/PA
100 1 $a Sobkowska, Eugenia.
400 1 $a Sobkowska, E.
667 $a Technologia żywności. Specjalności: biochemia i technologia owoców i warzyw.
670 $a Kp. Ćwiczenia z biochemii / pod red. Eugenii Sobkowskiej. - Wyd. 3. - Poznań, 1982.
670 $a Kp. I Krajowy Kongres Biochemii - Sympozjum III, biochemia żywności i żywienia : (materiały z I Krajowego Kongresu Biochemii - Sympozjum III, Łódź 4-7. IX. 1963 r.) / [kom. red. J. Janicki, E. Sobkowska]. - Warszawa, 1965.
670 $a OPI online $b (prof. dr hab. Eugenia Sobkowska, em.)
999 $a VTLSSORT0080*0100*0400*1000*4000*6670*6700*6701*6702*9992
999 $a VIRTUA40         x
Katalog Nukat

Biblioteka Uniwersytecka w Warszawie
ul. Dobra 56/66
00-312 Warszawa

(+48) 22 55 25 351

(+48) 22 55 25 655

nukat@uw.edu.pl


Wersja 3.2.SP2 © Innovative Interfaces, Inc. © 2019 NUKAT. Wszelkie prawa zastrzeżone | Polityka cookies | Deklaracja dostępności