Rekord MARC
      01258cz  a2200241n  4500
001     vtls000520275
003     NUKAT
005     20180507001521.0
008     970707n||a| nnaabn          |a aaa    |c
010 $a n  97016438
024 7 $a http://viaf.org/viaf/15769603 $2 uri
024 7 $a http://isni.org/isni/0000000071459995 $2 uri
024 7 $a https://www.wikidata.org/wiki/Q28653860 $2 uri
039 9 $a 201805070015 $b VLOAD $c 201805040507 $d VLOAD $c 201712080011 $d VLOAD $c 201712070501 $d VLOAD $y 200205311116 $z load
040 $a LUBL 58/LL $c LUBL 58/LL $d KR U/bs $d KR U/GZs $d OLSZT 003/AgO $d OLSZT 003/WO
100 1 $a Poznański, Stefan $d (1922-1982).
400 1 $a Poznański, S.
667 $a Technologia i chemia żywności; mleczarstwo; biochemia białek.
670 $a Kp. Ogólna technologia żywności / pod red. Stefana Poznańskiego. - Olsztyn, 1977.
670 $a Uczeni polscy XIX-XX stulecia. - Warszawa, 1997.
670 $a Osiągnięcia w zakresie usuwania skażeń promieniotwórczych z mleka / S. Poznański, K. Kornacki, D. Minakowski, Warszawa, 1969.
670 $a a Utilisation de la biomasse des bactéries de la fermentation lactique pour la fabrication des fromages / par J. Rymaszewski, S. Poznanski et Cz. Maginska. - [S. l.], 1971.
999 $a VIRTUA 0         x
Katalog Nukat

Biblioteka Uniwersytecka w Warszawie
ul. Dobra 56/66
00-312 Warszawa

(+48) 22 55 25 351

(+48) 22 55 25 655

nukat@uw.edu.pl


Wersja 3.2.SP2 © Innovative Interfaces, Inc. © 2019 NUKAT. Wszelkie prawa zastrzeżone | Polityka cookies | Deklaracja dostępności