Rekord MARC
      00996cz  a2200253n  4500
001     vtls000217385
003     NUKAT
005     20200511001300.0
008     970313n||a|nnnabbn          |a aaa    |c
010 $a n  97012167
024 7 $a http://nukat.edu.pl/aut/n  97012167 $2 uri
024 7 $a http://viaf.org/viaf/46894499 $2 uri
024 7 $a http://isni.org/isni/0000000448832981 $2 uri
024 7 $a https://www.wikidata.org/wiki/Q3552164 $2 uri
039 9 $a 202005110012 $b VLOAD $c 202005080529 $d VLOAD $c 201606030008 $d VLOAD $c 201606020953 $d fmkk $y 200205311050 $z load
040 $a LUBL U/PK $c LUBL U/PK $d WA U/JK
046 $f 1818 $g 1901
100 1 $a Dubois, Urbain $d (1818-1901).
400 0 $a Urbain-Dubois.
670 $a BNF-NA
670 $a La cuisine classique [...]. T.1-2  / par Urbain Dubois & Émile Bernard. - 13 éd. - Paris, 1888.
670 $a École des cuisinières / par Urbain-Dubois. - Paris, 1926.
999 $a VIRTUA40         x
999 $a VTLSSORT0010*0080*0100*0400*1000*4000*6700*6701*6702*9992
Katalog Nukat

Biblioteka Uniwersytecka w Warszawie
ul. Dobra 56/66
00-312 Warszawa

(+48) 22 55 25 351

(+48) 22 55 25 655

nukat@uw.edu.pl


Wersja 3.2.SP2 © Innovative Interfaces, Inc. © 2019 NUKAT. Wszelkie prawa zastrzeżone | Polityka cookies | Deklaracja dostępności