Rekord MARC
      00990cz  a2200217n  4500
001     vtls000610881
003     NUKAT
005     20130510000615.0
008     970303n||a|nnnabbn          |a aaa    |c
010 $a n  97003380
039 9 $a 201305100006 $b VLOAD $c 201305090013 $d VLOAD $c 200405260109 $d VLOAD $c 200405251435 $d fep $y 200205311047 $z load
040 $a LUBL 58/HR $c LUBL 58/HR $d KR U/bs $d KR 197/JMK
100 1 $a Szczygieł, Aleksander $d (1906-1983).
400 1 $a Szczygieł, A.
667 $a Prof., medycyna; fizjologia, patologia i higiena żywienia.
670 $a INP'1980/81
670 $a Zarys nauki o żywieniu / Aleksander Szczygieł, Zofia Wysokińska. - Wyd. 3. - Warszawa, 1966.
670 $a Uczeni polscy XIX-XX stulecia. T. 4. - Warszawa, 1998.
670 $a Kp. Tabele składu i wartości odzywczych produktów spożywczych. Cz. 1 / A. Szczygieł [et al.]. - Wyd. 2 uzup. - Warszawa, 1976.
999 $a VTLSSORT0080*0100*0400*1000*4000*6670*6700*6701*6702*6703*9992
999 $a VIRTUA40         x
Katalog Nukat

Biblioteka Uniwersytecka w Warszawie
ul. Dobra 56/66
00-312 Warszawa

(+48) 22 55 25 351

(+48) 22 55 25 655

nukat@uw.edu.pl


Wersja 3.2.SP2 © Innovative Interfaces, Inc. © 2019 NUKAT. Wszelkie prawa zastrzeżone | Polityka cookies | Deklaracja dostępności