Rekord MARC
      01132cz  a2200253n  4500
001     vtls000402693
003     NUKAT
005     20160108000602.0
008     960802n||a|nnnabbn          |a aaa    |c
010 $a n  96637498
039 9 $a 201601080006 $b VLOAD $c 201601071112 $d fmim $c 201601051217 $d vsggw $c 201201030013 $d VLOAD $y 200205311002 $z load
040 $a LUBL 58/LL $c LUBL 58/LL $d KR U/HW $d KR U/HW $d WA U/MJK $d WA 162/BG
100 1 $a Lewicki, Piotr P. $d (1937-2011).
400 1 $a Lewicki, Piotr Paweł.
400 1 $a Lewicki, P. P.
667 $a Prof. nauki techniczne, technologia żywności; inżynieria i aparatura przemysłu spożywczego.
670 $a BNPol online
670 $a Złota księga nauki polskiej 1999. - Gliwice, 1999. $b Biogram
670 $a Properties of water in foods / ed. by P. P. Lewicki. - Warsaw, 2001.
670 $a Gazeta Wyborcza Stołeczna, 2.01.2012
670 $a Diffusion of sucrose in osmo-dehydrofrozen apple / Piotr P. Lewicki, Anna Kamińska. - Philadelphia, 2015.
670 $a OPI online
999 $a VIRTUA40         x
999 $a VTLSSORT0080*0100*0400*1000*4000*4001*6670*6700*6705*6701*6704*6702*6703*9992
Katalog Nukat

Biblioteka Uniwersytecka w Warszawie
ul. Dobra 56/66
00-312 Warszawa

(+48) 22 55 25 351

(+48) 22 55 25 655

nukat@uw.edu.pl


Wersja 3.2.SP2 © Innovative Interfaces, Inc. © 2019 NUKAT. Wszelkie prawa zastrzeżone | Polityka cookies | Deklaracja dostępności