Rekord MARC
      01029cz  a2200265n  4500
001     vtls000619423
003     NUKAT
005     20180502001733.0
008     960715n||a|nnnabbn          |a aaa    |c
010 $a n  96637374
024 7 $a http://viaf.org/viaf/101900242 $2 uri
024 7 $a http://isni.org/isni/0000000072316128 $2 uri
024 7 $a https://www.wikidata.org/wiki/Q7945865 $2 uri
039 9 $a 201805020017 $b VLOAD $c 201804300507 $d VLOAD $c 201712060011 $d VLOAD $c 201712050501 $d VLOAD $y 200205310956 $z load
040 $a LUBL 58/MN $c LUBL 58/MN $d WR U/hp $d WA U/MJK $d LUBL 58/MN
100 1 $a Tarczyński, Stefan $d (1919-2002).
400 1 $a Tarczyński, Stefan Szymon.
400 1 $a Tarczyński, S.
667 $a Prof., nauki weterynaryjne; parazytologia weterynaryjna.
670 $a INP'93
670 $a KjK. - 1993. $b (Tarczyński, Stefan Szymon).
670 $a PB'1985 poz. 1925
670 $a Gazeta Wyborcza Stołeczna, 27.03.2002
670 $a Mięso jako środek spożywczy / S. Tarczyński. - Warszawa, 1950.
999 $a VIRTUA40         x
Katalog Nukat

Biblioteka Uniwersytecka w Warszawie
ul. Dobra 56/66
00-312 Warszawa

(+48) 22 55 25 351

(+48) 22 55 25 655

nukat@uw.edu.pl


Wersja 3.2.SP2 © Innovative Interfaces, Inc. © 2019 NUKAT. Wszelkie prawa zastrzeżone | Polityka cookies | Deklaracja dostępności