Rekord MARC
      01400cz  a2200301n  4500
001     vtls000577130
003     NUKAT
005     20160720001935.0
008     950609n||a|nnnabbn          |a aaa    |c
010 $a n  95002845
039 9 $a 201607200019 $b VLOAD $c 201607191355 $d fmam $c 201607180914 $d vsggw $c 201211080007 $d VLOAD $y 200205310909 $z load
040 $a WA U/EM $c WA U/EM $d KR U/KS $d WA U/EZ $d TOR U/MM $d OLSZT003/HP
100 1 $a Sikorski, Zdzisław E. $d (1930- ).
400 1 $a Sikorski, Zdzisław Edmund.
400 1 $a Sikorski, Zdzisław $d (1930- ).
400 1 $a Sikorski, Z.
400 1 $a Sikorski, Z. E.
667 $a Profesor nauk chemicznych: technologia żywności, chemia i technologia żywności.
670 $a BNPol online
670 $a PB'1996 poz. 6687 $b (Sikorski Zdzisław Edmund)
670 $a PB'1995 poz. 3588 $b (Sikorski Zdzisław Edmund)
670 $a Pismo PG. - 1997, nr 9.
670 $a Chemia żywności / Zdzisław Sikorski [et al.]. - Warszawa, 1988.
670 $a Zarys technologii żywności pochodzenia morskiego / Z. E. Sikorski. - Warszawa, 1967.
670 $a Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 1, Główne składniki żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego, Hanny Staroszczyk. - Warszawa, 2015.
670 $a OPI online
999 $a VIRTUA40         x
999 $a VTLSSORT0010*0080*0100*0400*1000*4000*4001*4002*4003*6670*6700*6701*6702*6707*6703*6704*6705*6706*9992
Katalog Nukat

Biblioteka Uniwersytecka w Warszawie
ul. Dobra 56/66
00-312 Warszawa

(+48) 22 55 25 351

(+48) 22 55 25 655

nukat@uw.edu.pl


Wersja 3.2.SP2 © Innovative Interfaces, Inc. © 2019 NUKAT. Wszelkie prawa zastrzeżone | Polityka cookies | Deklaracja dostępności