Rekord MARC
      01802cz  a2200361n  4500
001     vtls000504002
003     NUKAT
005     20200630002504.0
008     950209n||a|nnnabbn          |a aaa    |c
010 $a n  94250594
024 7 $a http://nukat.edu.pl/aut/n  94250594 $2 uri
024 7 $a http://viaf.org/viaf/77873133 $2 uri
024 7 $a http://isni.org/isni/0000000029935345 $2 uri
024 7 $a https://www.wikidata.org/wiki/Q19788844 $2 uri
039 9 $a 202006300025 $b VLOAD $c 202006292246 $d VLOAD $c 202006290011 $d VLOAD $c 202006261950 $d fks $y 200205310857 $z load
040 $a KR U/LS $c KR U/LS $d WA N/PBkk $d WA M/IW $d WA U/KSZ
043 $c PL
046 $f 1949
100 1 $a Pikul, Jan $d (1949- ).
368 $d profesor
370 $c Polska. $0 http://nukat.edu.pl/aut/s  94110000 $2 kaba
370 $e Poznań (Polska). $0 http://nukat.edu.pl/aut/s  94114819 $2 kaba
372 $a Przemysł rolno-spożywczy. $0 http://nukat.edu.pl/aut/s  97056467 $2 kaba
372 $a Substancje tłuszczowe jadalne. $0 http://nukat.edu.pl/aut/s  00082737 $2 kaba
373 $a Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań). $0 http://nukat.edu.pl/aut/n 2008034391
373 $a Akademia Rolnicza im. Augusta Cieszkowskiego (Poznań). $0 http://nukat.edu.pl/aut/n  98065631
373 $a University of Illinois (1966- ). $0 http://nukat.edu.pl/aut/n 2009061636
374 $a Nauczyciele akademiccy. $0 http://nukat.edu.pl/aut/s  97050877 $2 kaba
374 $a Naukowcy. $0 http://nukat.edu.pl/aut/s  98051060 $2 kaba
375 $a 1 $2 iso5218
667 $a Prof. dr hab. - technologia żywności; technologia drobiarstwa, chemia tłuszczów zwierzęcych.
670 $a Kp. Powstawanie obcego, niepożądanego zapachu i smaku w mięsie ogrzewanym i przechowywanym w warunkach chłodniczych / Jan Pikul. - Poznań, 1991. $b Biogram
999 $a VIRTUA10         x
Katalog Nukat

Biblioteka Uniwersytecka w Warszawie
ul. Dobra 56/66
00-312 Warszawa

(+48) 22 55 25 351

(+48) 22 55 25 655

nukat@uw.edu.pl


Wersja 3.2.SP2 © Innovative Interfaces, Inc. © 2019 NUKAT. Wszelkie prawa zastrzeżone | Polityka cookies | Deklaracja dostępności